Poper

TASTY STORIES

Začinite svoj dan

Katerikoli trenutek dneva je primeren, da se izgubite v našem svetu v malem. Intimno vzdušje, izbrani kosi pohištva s patino tvorijo starodobno eleganco na sodoben urbani način in postanejo kulisa za ustvarjanje čisto vaše začinjene zgodbe.


Your tasty story

Apoteka

Popoprajte svojo zgodbo. Apoteka obokana je klet, kamor se vstopa le na recept. Organizirajte dogodek, zabavo ali praznovanje. Skupaj ga bomo začinili tako, da bo vaša zgodba zagotovo pustila prijeten pookus!

Poglejte več
Akustični koncer Mi2

BASTA! WE NEED TASTY PASTA!
Genialna v svoji preprostosti a hkrati bogata po aromatičnosti! Pašta je hrana, ki nahrani in osreči! Čas je, da se italijansko navdihnjeni Tasty Pizzi pridruži še njena zapeljiva sestra TASTY PAŠTA, zato iščemo KREATIVNE ROKE!. ZAPOSLIMO KUHARJA

Te navdihuje delo s kulinariko - SI ljubitelj trendov s področja gastronomije - Si človek, ki potrebuje razgibano delovno okolje - Si team-player - Imaš izkušnje na področju dela v kuhinji - Si odgovorna in zanesljiva oseba? MORDA IŠČEMO PRAV TEBE!

KAJ NUDIMO? Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje – REDNO ZAPOSLITEV– Proste nedelje - Možnost izobraževanja in nadgrajevanja znanja na različnih gastro področjih – Lokacija v centru mesta – Dolgoletna tradicija na področju gastroomije.

Za VEČ INFORMACIJ nas pokliči na NA: 051 670 297- Katja ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@galerijagosposka.si z zadevo; KUHAR.

PDF

Steakhouse Rožmarin / Poper 


Si pravi TEAM-PLAYER? - Znaš ljudem zlesti pod kožo? -  Je tvoj jezik nabrušen? Ampak nabrušen v pravo smer, da ljudi okoli sebe zmeraj očaraš? - Se znaš prilagoditi kot kameleon, kadar je to potrebno? - Si spreten z rokovanjem s pripomočki? Zaposlimo natakarja/natakarico, ki bo obisk posameznika spremenila v popolno doživetje. 

KAJ NUDIMO? 
- Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost REDNE ZAPOSLITVE ali dela preko ŠTUDENTSKEGA SERVISA - Redno plačilo. 

Za VEČ INFORMACI
J nas pokliči na NA: 051 670 297- Katja ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@galerijagosposka.si z zadevo; KUHAR.

PDF

Poper


Si iz pravega testa? Malo te bomo »pregnetli«, »zamesili«, pustili da »kipneš«, te »raztegnili« in začinili s pravo mero soli ter te na koncu »spekli« v pravega Pizza Chefa. 

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ? - Da te bomo spekli v najboljšega pizza Chefa seveda :) - Zraven tega pa te vabimo med pozitivne in dinamične ljudi, s katerimi bo veselje sodelovati - Če se boš izkazal/a te z velikim veseljem redno zaposlimo - Za svoje pridno delo boš seveda tudi redno plačan/a. 

Za VEČ INFORMACIJ nas pokliči na NA: 051 670 297- Katja ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@galerijagosposka.si z zadevo; KUHAR.

PDF

Okusne zgodbe za katerikoli del dneva!

MENI

TASTY PIZZA - Fermentirano testo z lastnimi drožmi in vzhajano 48 ur!

PDF

Začinite si dan!

Rezervacija

Galerija

Darilni bon

Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Podarite darilni bon

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.